Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

Hej!!

Publicerad 2015-05-27 18:25:34 i Allmänt,

Fan vilken tur vi hade med vädret på Bocas del toro. Jag åkte ut med båt och såg vilda delfiner, sjöstjärnor, hängde på en fantastiskt fin paradisö och såg lite mer sengångare medan Bella gjorde två dyk! Ett var i ett skepp vilket tydligen var sjukt coolt!! 

Andra dagen hade vi fan sol hela dagen så vi hängde på stranden och göttade oss. Underbart. Kortfattat var bocas riktigt nice bortsett från att vi bodde på ett hostel med bedbugs i typ varje säng som vi upptäckte tredje natten. Fyfan. Vi blev helt skärrade och äcklade såklart. Vi åkte med en nattbuss därifrån till Panama City och dagarna där fick gå åt till viktigheter såsom att lämna in tvätt, kolla igenom och torka väskan, handtvättat alla necessärer osv osv. Efter att allt blev rent och vi duschat osv kände vi oss inte lika ävklade längre. Men blä. Detta var verkligen vår värsta mardröm och nu har det drabbat oss :):):) 

Men vi är inte ledsna för det! Vi tog oss till Panamakanalen för att se hur ett gigantiskt skepp slussades från Stilla havet till Atlanten genom Panamakanalen. Rätt tråkigt men ändå så maffigt!! 

Vi bodde på ett trevligt hostel och sparade in 5 dollar var per natt genom att sova i en dubbelsäng?? Så värt. Men vår rumskompis trodde att vi var ett par bara för att vi delade säng :// om vi så vore! 

Nu är det iallafall dags för oss att bosätta oss på en katamaran med namnet el Gitano del Mar för att segla över ö-gruppen San Blas ovh sedan över öppet hav 2 dygn till Cartagena, Colombia. VI ÄR SÅ TAGGADE!

Vi har laddat upp med sjösjuketabletter, chips, klubbor, chips, Cola, chips och ROM!! Kommer nog bli nice.

Vi kommer va utan internet under dessa dygn så vi hörs tidigast på måndag. Håll tummarna för oss att det inte spöregnar hela tiden!! 

KRAMISAR 



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela