Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

Gruppen!

Publicerad 2015-04-12 22:33:23 i Allmänt,

Halloj.

Nu har vi träffat gruppen vi ska hänga med de kommande 16 (15 numera) dagarna. Alla är unga och det är blandat med killar och tjejer. Ett gift par och ett par till sen är resterande ensamma på vift. Alla är supertrevliga och verkar vara sköna att umgås med så vi är nöjda! 

Blev lite förvånade över att det är hotell vi ska bo på, att det bara ingår 5-6 måltider under 16 dagar när vi blev sagda att det var 1-2 måltider per dag, inga altiviteter inkluderade osv så vi är lite snopna över hur dyrt det var när det faktiskt inte ingår nånting. Men HURSOM ska det bli kul att lära känna människorna och lära känna kulturen på ett bra sätt, med en guide som är hörifrån! 

Vi möttes upp igårkväll och gick igenom lite regler och dylikt. Sedan gick vi till samma hak vi valde första kvällen för att äta allesammans, efter det drog vi till en pub och drack drinkar! 

Idag åkte vi med en tjej som heter Roshni från London, Simon från Schweiz och John från Australien till Tulum för att besöka de gamla Maya-ruinerna. Det var coolt att se men blev lite hektiskt för vi smälte verkligen bort så vi raskade igenom allt sevärt relativt snabbt. Hehe hoppsan. Jag och Bella var typ de enda som svettades asså det bara rinner om oss!! De andra är lite glansiga men vi ser ut att precis ha badat hahah!

Sen vi kom tillbaka har vi hängt på balkongen och käkat lunch, just nu glassar vi vid poolen innan vi ska duscha och möta upp gruppen för möte 19:00 och gå igenom morgondagen osv. 

Livet leker! Puss och kram










Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela