Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

Playa del Carmen

Publicerad 2015-04-12 22:11:58 i Allmänt,

Hola Mexico..

Så var det dags för vår 4e och sista världsdel att bocka av för denna resa, Centralamerika. Låter som det närmar sig slutet men det är ju faktiskt här vi ska spendera den största delen av tiden. 

Vi åkte direkt till playa del Carmen och checkade in på vårt hostel. Varmt är det! Men skönt med blåsten från havet. Vi började med att checka in och sedan tog vi en dusch i de SÄMSTA duscharna vi stött på. Kommer typ 3 droppar var 10e sekund så inte lätt att tvätta håret ska jag säga. Vi åt sedan mat på ett hak, vi är överlyckliga över att valutan äntligen är på vår sida så vi firade med en färskpressad äpple- och mangojuice på 1 liter och nachos och mexikansk mat. GÖTT! Sen strosade vi runt på huvudgatan som är full med butiker och små shoppar där försäljare försöker få en att köpa sombreros, armband, souvenirer osv. Sedan däckade vi och sov 11 välbehövliga timmar. Fredagen spenderades på stranden. Vi däckade båda två haha tydligen var 11 timmar ej tillräckligt. Har strosat runt, ätit och hittat hotellet vi ska till imorgon för att påbörja vår gruppresa. 

Vi är sjukt taggade på gruppresan och håller tummarna att vi hamnar med några goa människor! 

Hittills är Mexiko riktigt nice iallafall. 

*nu är det lördag 11/4 och vi har hängt vid stranden och nu checkat in på vårt hotell(?!), vi läste att vi skulle bo på enkla hotell, men nu när vi checkade in har vi en varsin 160-säng och balkong osv osv så vi klagar inte! Skönt att allt är betalt för de kommande två veckorna också. Nu väntar vi bara på ett möte vi ska ha med gruppen och träffa alla människor!

Hasta la vista! 











Kommentarer

Postat av: mcboppin

Publicerad 2015-04-13 17:09:39

Alltså blir SÅ hungrig när jag ser allt detta!!! Ni är ju i paradiset!!!!!!!!!!! Kraaaaaaam

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela