Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

Beachcomber och Waya Lailai

Publicerad 2015-03-28 01:07:59 i Allmänt,

Att öluffa på Fiji är fantastiskt!! Nu har vi hunnit med Beachcomber två nätter och Waya Lailai två nätter. Fijibor är så himla omtänksamma, de frågar alltid hur man mår och de låter en ALDRIG bära sin egna väska. De leker packåsnor här ibland, en gång såg vi en kille ta FEM resväskor på kroppen!!? Förstår inte hur de orkar, och i sanden? Galna. Hursom, de är lätta att tycka om! 

Beachcomber är ett partyställe men det skulle vi inte riktigt påstå att det var när vi var där faktiskt.. Blev tidiga kvällar för våran del tiden där ändå! 

Beachcomber är en av de minsta resort-öarna, tog oss kanske 8-10 minuter att gå runt ön. Det var riktigt mysigt där, sjukt god mat (!!!), supertrevlig personal och fin strand. Vi bodde i ett dorm med riktigt många bäddar, vet inte exakt hur många men  det måste varit över 50 st. Dock var det långt ifrån fullsatt.

De hade aktiviteter så vi fick följa med ut på en snorkeltur helt gratis! Såg Nemo-fiskar, koraller och några andra fina fiskar såklart. Som tur var såg vi inga hajar, men jag (Sofia) var sjukt nervös för det haha!! Fattar inte att jag vågade när de dagen innan sagt att de sett hajar, usch! Men det var coolt. 

Waya Lailai har också det varit sjukt mysigt men lite annorlunda från beachcomber, en mycket större ö som också har mer skog och därmed mer mygg. Lite mer skuggor på stranden tack vare palmer och mer hängmattor att chilla i. Vi har bott som i en liten stuga/hydda med tre andra personer, supermysigt boende! Maten var inget att hurra för jämfört med tidigare, färre valmöjligheter och så har det tagit slut jättesnabbt och de plockar undan maten så fort de kan! Väldigt ovanligt av dem att stressa då de annars alltid går efter "Fiji-time" (säger man 10:00 kanske det är 10:15 eller 10:30) ingen stress här inte. 

Vi har fått göra våra egna smycken utav snäckor med lokalbefolkningen, solat, badat, torkat, badat, ätit, badat,  solat, ätit, spelat kort och sovit, typ.

Juste vi har även hängt med Hollie från England och hennes pojkvän Jordan som vi delade rum med i Kaiteriteri i Nya Zeeland! Så sjukt. Såg dem på färjan som transporterar oss från ö till ö och så skulle de stanna på samma ö som oss lika många dagar. Liten värld alltså! Har såklart träffat nya människor här också, främst tyskar! De är trevliga allihopa!

Det har bjudits på ris, pasta, deras egna potatis, fisk, kyckling, biff och grönsaker i olika former så vi klagar ändå inte! Grymt lyxigt jämfört med tonfisk och ris hela tiden hehe. 

Nu har halva tiden redan gått här på Fiji, tiden går så grymt snabbt att vi knappt hinner med. Nu har vi iallafall 3 öar kvar, nästa är Safe landing, Long Beach och Barefoot. 

Long beach och Barefoot skulle vi inte åka till från början, var menat att vi skulle till Korovou men tysligen är det hostlet på den ön under renovering men ändå hade puckot på Peterpan i NZ bokat in oss där.. Det är typ det enda dåliga vi stött på under sex veckor. Skapligt irriterande men vi ska väl skriva ihop ett litet klagomål-mejl till honom, hehe. 

Vi lever och har det riktigt gött här på Fiji! 

Pussar och kramaaaar 


















De sjunger en alltid välkommen eller farväl! Så gulligt. 

Hej sålänge! 

Kommentarer

Postat av: Mormor GunBritt

Publicerad 2015-03-29 16:40:03

Vilka fina bilder! Vattnet ser härligt ut och ni ser ut att trivas jättebra! Här är det just idag "skitväder"...
Ha det toppenbra <3 Kramkram mormor

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela