Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

4/5

Publicerad 2015-05-05 02:39:30 i Allmänt,

Hola. 

Nu är vi framme i Granada. Åkte i världens skönaste minivan med riktiga säten och AC, så det gick helt okej med Bellas rygg! Tur det. Efter tre timmar tog vi oss från Leon till Granada vilket är en stad som ligger vid centralamerikas största sjö, Lago de Nicaragua. 

Hittills har vi hunnit hitta ett trevligt hostel, vandrat runt lite, bokat utflykt till imorgon till Isla de Apoyo. Det är ett riktigt chillställe så kommer nog bilder på det efter morgondagen. Vi åt lite lunch och jag provade på en typisk rätt för Nicaragua. Det var typ en potatis som smakade som en frukt vi fick serverat på Fiji, jättegod!! Men även något kött som var SÅ segt, gick inte att äta och en sallad på kål. Inte så värst gött men tog en banansmoothie som var god såklart så det gjorde inte så mycket. 

Vi ligger nu bara och vilar Bellas rygg och Sofias huvud efter en chillstund i jacuzzin på hostlet. Båda är lite klena just idsg men skönt att det är synkat! 

Hör stannar vi i två nätter, sen åker vi nog vidare till en ö i Lago de Nicaragua! Minns ej namnet hehe. 

Kramisar! 








Kommentarer

Postat av: Mamma S

Publicerad 2015-05-05 18:23:07

Krya på er tjejer <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela