Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

5/5 tisdag

Publicerad 2015-05-06 06:56:28 i Allmänt,

Gårdagen avslutades med att vi hakade på vår gamla grupp vi sa farväl till förra veckan. SÅÅÅ kul att träffa alla igen, speciellt när man får ett så glatt bemötande av allihopa när vi kom in till restaurangen. Värmer våra små hjärtan! 

Vi delade på en nachostallrik och bara pratade med våra vänner, följde med på en drink till en bar (minus drinken) bara för att ta vara på några extra minuter med dem. Hur mysigt som helst iallafall men sen var det dags att gå och vila rygg, mage och huvud! 

Idag åkte vi alltså till Apoyo och hängde på en resort som hette monkey hut tror jag. Vi hängde i solstolarna ett tag, badade, beställde lite käk/smoothie och nara njöt av en riktig chilldag. Vi fickpengar fri tillgång till kajak så vi tog oss ut ett par minuter lite försiktigt. Det var mysigt! 

När vi sen åkte tillbaka till Granada så hämtade vi ut våra tvätthögar. Det var nästan halva resväskans tyngd vi lämnade in för tvättning haha usch så äckliga vi är... Men nu är vi fräscha, även resväskans innehåll! 

Vi gick sedan tillbaka till samma ställe vi åt på igår och delade på en nachostallrik. Så himla massiv och god så det var helt klart värt. <3<3<3Nachos<3<3<3
För första gången på väldigt länge iallafall kände vi att servitören var värd lite dricks!! BÄSTA servicen någonsin. Han kom och torkade av bordet när vi hade drällt lite för mycket (hoppsan) utan att vara jobbig och aa nu minns jag inte mer vad han gjorde men han var duktig iallafall. 

Sen har vi bara chillat. Försökte hitta ett massageställe för min nacke och kanske ansiktsmassage eller nåt till Bella men fanns ingenting öppet efter middagen så jag fick anlita bästa resekompisen som massör istället. Olyckligt att båda får ont i rygg/nacke samtidigt! Eller bara väldigt synkade? 

Lugn och tidig kväll iallafall för imorgon ska vi till Isla Ometepe några nätter. Vi ska försöka åka rätt skapligt nämligen! 

Pussar och kramar!!


















Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela