Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

Costa rica och Panama

Publicerad 2015-05-21 05:40:14 i Allmänt,

Hejsan! 

Som ni kanske sett i förra inlägget så har vi gjort ett besök i nationalparken i Manuel Antonio och fick se ALLA djur man typ kan se i Costa Rica. Alltså vi bokade en guidad tur för 49 dollar var, kanske lite dyrt egentligen men i efterhand var vi så jäkla nöjda att vi tillochmed gav dricks!!! (Då var vi nöjda kan jag säga, inte ofta vi ger dricks frivilligt). 

Vi fick se bland annat Jesus Christ-ödlor, Stick bird (comon potoo för den fågelintresserade), tucaner, grön lövgroda, Pippi Långstrump-apor, SENGÅNGARE, kolibrifåglar osv. Alltså ja vi hade tydligen en himla tur för guiden sa att det var en av de bästa turerna han haft under sina 13 år. Gött att höra!!

Under kvällen mötte vi upp Anna och Alex som var med oss under gruppresan också. Vi förstod att våra vägar skulle mötas någon vecka innan så vi såg till att ses en stund iallafall! De kom till vårt hostel där vi drack lite och pratade skit, sedan unnade vi oss en middag på restaurang med dem. Såååå trevliga och roliga att det blev ledsamt att skiljas från dem igen. Men riktigt kul att mötas upp! 

Dagen efter tog vi en tidig buss klockan 06:00 till San Jose för att sedan dra vidare till Puerto Viejo vilket vi hade hört så gott om. Det spöregnade hela natten och morgonen därpå att vi bestämde oss redan då att åka vidare till Panama. 

Så idag (20/5) var tanken att vi skulle till Boquete då vi hade bestämt oss för att strunta i Bocas del Toro pga dåligt väder. Men i sista sekund valde vi ändå att åka till Bocas del Toro då vi hade planerat det så himla länge. Det är en ö-grupp i det karibiska havet precis utanför Panama så långt norrut du kan komma, typ. 

Hittills verkar det vara en riktigt mysig stad vi hamnat i. Det är mer stad än vi hade tänkt oss då vi trodde det skulle vara rätt dött och typ bara stränder. Men man måste tydligen ta buss till stränder så imorgon är tanken att Bella ska göra ett dyk och jag ska ut på en båt-tur och se lite andra öar och stränder. HÅLLER TUMMARNA att det inte spöregnar bara. Blir nog nice ändå!

Regnperioden är tydligen redan här aå vi är lite ledsna över det men man kan ju inte rå för vädret så får göra det bästa av saken helt enkelt!! 

Pussar och kramaaaar 









Kommentarer

Postat av: mammas S

Publicerad 2015-05-23 22:23:26

Härliga härliga härliga bilder ni bjuder oss på hela tiden :-D.. Tackar så mycket för alla fina. . Och så kul att få följa med på er resa. . Kram fina ni ♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela