Isabella Högberg & Sofia Johansson

Hej! Här kan ni följa oss lite på vår resa jorden runt. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få något att läsa här då och då! Kram

Isla de ometepe!

Publicerad 2015-05-08 17:07:08 i Allmänt,

De sista dagarna har vi spenderat på isla de ometepe som ligger i lake Nicaragua. Det är en ö som består av två vulkaner: Concepción 1610 meter och Maderas 1394 meter. 

Vi har inte bestigit någon utav dem men har njutit av utsikterna från nedan! Igår hyrde vi mopeder under dagen och åkte runt hela ön. Vi hamnade först lite utanför "turist"-området vid en strand där massa lokalinvånare stod och tvättade. Vi gick ner för att ta oss ett dopp och när vi går upp till stranden kommer en mamma som stod med sin man och barn och tvättade och gav oss fyra mangos!!! Vi gav henne en liten symbolisk summa men hon ville egentligen inte ta emot några pengar alls. Vi avnjöt dem under två stopp senare under dagen.

Fan det godaste jag ätit! Bella har suktat efter mangos under typ hela resan men det har inte varit säsong för det på Fiji Mexico Belize eller Guatemala så nu ska vi nog försöka passa på här i Nicaragua! 

Det var såå kul att köra moped igen (Flashback till 15-årsåldern) och att äntligen få köra ett fordon efter 3 månader utan bil!! 

Vi stannade till på lite ställen och tog små dopp och tog det lugnt. Det var nog en av de mysigaste dagarna vi haft på väldigt länge! 

Idag ska vi bege oss från ön för att åka till san Juan del sur, en stad vid kusten!

Puss och kram! 












Båda fick denna fina bränna efter en dag på mopederna och cykelbyxor haha!

Kommentarer

Postat av: Mormor & moster

Publicerad 2015-05-10 13:39:29

NÄH OJ vad det vi sa när vi läste och såg de underbara bilderna.
Vilka ben!!!
Tänker på dig varje dag. Vänner och bekanta frågar och häpnas över allt du/ni är med om. Solen skiner dåligt, endast igår jättefint. Snart blir det regn. Syns om 1 månad när det förhoppningsvis är varmt här.
KRAM KRAM mormor & moster & doggarna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela